Hva trenger du hjelp med?

Jeg trenger hjelp med å finne en gave etter mitt budsjett.

Klikk på et av bildene under for å finne en gave tilpasset ditt budsjett.

Jeg har andre spørsmål?

Levering

Vi tilbyr et nøye utvalg av gaver som appellerer til en bred målgruppe. Når du bestiller gjennom vår nettside, leverer vi gaven direkte til mottakerens dør, komplett med en personlig hilsen for å gjøre øyeblikket ekstra spesielt.

Les mer om frakt og levering her

Retur

Du kan kontakte kundeservice via e-post. Du kan også trykke her ved å trykke på denne lenken om kundeskjema for å melde om en retur og få nødvendig veiledning. Legg ved din ordre/bestillingsnummer når du kontakter oss.

Les mer om retur her

Kontakt oss

Du kan gjerne bruke epostskjema, så svarer vi som regel innen kort tid.

Du kan også kontakte oss ved å bruke kundeskjema her

Bestilling

Vi tilbyr et bredt utvalg av personlig tilpassede produkter, alt fra å sette sammen din egen gave, til ferdige sammensatte gaver av Dedikerte Gaver. Utforsk vårt sortiment for å finne den perfekte personlige gaven.

Betaling

Oppdag enkelt betaling og trygge alternativer hos Dedikerte Gaver! Velg mellom Klarna med rentefri 30-dagers betaling, sikkerhet med PayPal for internasjonale transaksjoner, norsk Vipps for enkelhet, og kredittkort som Visa og Mastercard.

Vi tilbyr også betaling direkte i vårt showroom!

Kjøpsbetingelser

Vi ønsker å gjøre ditt kjøp enkelt og trygt. Ved å handle hos oss, blir du en del av våre tjeneste og aksepterer dermed våre kjøpsvilkår. Les nøye gjennom vilkårene før du fortsetter din gledefylte shoppingopplevelse.

Les mer om kjøpsbetingelser her

Om oss

Dedikerte Gaver er en nettbutikk startet av en familie tidlig i 2020. Vi spesialiserer oss i å skape minnerike gaveopplevelser, inkludert personlig tilpassede gaver, gavekurver, matgaver og ballongdekorasjoner.

Vårt fokus er på å tilby unike og tradisjonelle gaver som skaper glede.

Les mer om oss her

Personvern

Vi tar personvern og datasikkerhet svært alvorlig. Kundenes personlige opplysninger er beskyttet, og vi følger strenge retningslinjer for datasikkerhet for å sikre en trygg handleopplevelse.

Les om personvern her

Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål eller fant ikke svar på det du lette etter her? Besøk vår ofte stilte spørsmål side ved å klikke på lenken under.

Hvis du fortsatt ikke finner svar der, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Klikk her for å utforske våre mest populære spørsmål.